Servicii de resurse umane

Specialistii nostri in Resurse Umane va vor ajuta sa gasiti persoanele potrivite pentru organizatia dumneavoastra.

Nu reprezinta un inconvenient faptul ca eforturile de recrutare in Romania sunt orientate asupra reprezentantilor medicali sau asupra persoanelor din middle si top management. Cu ajutorul experientei in domeniu si a informatiilor pe care le detinem in ceea ce priveste piata farma din Romania , noi putem sa identificam candidatul ideal pentru pozitia libera in compania dumneavoastra.

Serviciile noastre de resurse umane sunt complexe si tin cont de fiecare parte a procesului de recrutare. Mai multe detalii pe www.hrprofile.ro.RecrutareLeasing de personalEvaluare de personalServicii de Training

Dictionarul de competente

Cuprinde competente generale si specifice (sales, IT, financiar, leadership) validate pe 5 nivele de eficacitate. Indicatorii comportamentali insotesc fiecare nivel al competentei si sunt conceputi pe stadii de dezvoltare.

Evaluare

Pot fi realizate evaluari ale angajatilor pornind de la profilele de competente specifice joburilor ocupate. Sunt furnizate rapoarte de evaluare care evidentiaza competentele orientate catre performanta si competente care necesita imbunatatire.

Planificarea performantei

Stimuleaza managementul orientat pe obiective stabilind planuri de performanta si competentele relevante care pot fi folosite. Permite managerilor sa monitorizeze procesul indeplinirii obiectivelor de catre subordonati.

Invatare

Pot fi dezvoltate planuri de invatare personalizate bazate pe nevoile identificate in urma evaluarii competentelor, fiind identificate in acelasi timp si resursele necesare. In orice moment poate fi monitorizat si evaluat progresul realizat prin raportarea la profilul jobului

Interviu

Ppermite construirea ghidurilor de interviu prin folosirea intrebarilor comportamentale asociate fiecarui nivel de competenta. Grila de evaluare stabilita faciliteaza diferentierea intre candidati prin folosirea unor parametri de evaluare similari.

Română