Despre noi

GTS Solution - Servicii si solutii pentru piata farmaceutica in Romania.

GTS Solution este unul dintre principalii furnizori de servicii Contract Sales Organization din Romania. Compania noastra ofera companiilor farmaceutice servicii complete destinate lansarii si promovarii produselor, dispunand de un field force operational format din 60 de reprezentanti medicali, supervizori si area sales manageri, 5 specialisti in domeniul resurselor umane si o echipa tanara si dinamica de curieri medicali.

Misiunea noastra este de a contribui la imbunatatirea calitatii vietii si a starii de sanatate a pacientilor, prin promovarea unor produse farmaceutice si servicii de inalta calitate.

Viziunea noastra

- Echipa inseamna mult mai mult decat roluri si reguli.

- Fiecare client poate fi un membru al echipei noastre.

- Preocuparea noastra este sanatatea si bunastarea tuturor.


Valorile companiei

- Respectul pentru toate fiintele umane, oricine ar fi acestea, fie angajatii, colegii sau partenerii nostri, fie pacientii - beneficiarii finali ai serviciilor noastre. Fiecare merita un tratament corect cu respectarea nevoilor sale individuale.

- Incredere in partenerii nostri.

- Calitate in tot ceea ce facem.

- Crearea de valoare adaugata partenerilor nostri si pacientilor.


Succesul nostru depinde de daruirea si angajamentul fiecaruia dintre noi si de aceea ne manifestam interesul fata de fiecare fiinta, ajutand-o sa se dezvolte, asigurandu-i conditii optime de munca si un sistem de recompensare a performantelor si fidelitatii fata de companie si valorile sale.

Portofoliul GTS Solution

Portofoliul GTS Solution se afla intr-o continua completare si dezvoltare. Scopul dezvoltarii relatiilor, pana la nivel de parteneriat, este de a creste disponibilitatea produselor la nivel national, facandu-le astfel accesibile pacientilor.

Cu o experienta de peste 10 ani in industria farmaceutica din Romania, echipele GTS au dobandit competente pe urmatoarele arii terapeutice: medicina de familie, neonatologie, pediatrie, reumatologie si balneofizioterapie, ORL si alergologie, pneumologie, ortopedie, urologie, gastroenterologie, obstetrica-ginecologie, dermatologie.


CATRE SERVICII

Parteneri

Română